Ismerd meg a “mini esküvői” szolgáltatásunkat, amit azért hoztunk létre, hogy minőségi mégis megfizethető virág kiegészítőkkel járuljunk hozzá a nagy napotokhoz.

Kétféle csomagot állítottunk össze nektek, amelyekkel szeretnénk megkönnyíteni számotokra az esküvői előkészületeket, hiszen mi is tisztába vagyunk azzal, hogy milyen stresszforrás tud lenni ez az időszak a párnak. Mindkettő csomagunk tartalmazza azokat a virág kiegészítőket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletes legyen az a bizonyos nap! A két csomag közül a kisebbiket, azoknak találtuk ki, akik pár fős, kisebb esküvőt szeretnének, de ügyelnek arra is, hogy a virágokkal még szebbé tegyék a napjukat! A nagyobbik csomagot pedig azoknak, akik nagyobb létszámban gondolkoznak, össznépi vacsorát is tartanak, sőt még hajadonok is részt vesznek a lagziban. Ezen az oldalon minden tudnivalót összeszedtünk, amire csak szükséged lehet, hogy ki tud választani , a két csomag közül melyik számotokra a igazán tökéletes.

Mit tartalmaznak a csomagok?

A menyasszonyi csokrodat az éppen aktuális szezonális virágokból készítjük el, amit közösen átbeszélve válogatunk össze. Figyelve arra, hogy illeszkedjen a ruhához, dekorációhoz. 

Sok virág van amiből válogathatunk pl: rózsa, szellőrózsa, frézia, amik már egész évben beszerezhető, de vannak szezonális pl: bazsarózsa, boglárka, tulipán, amik tavasztól nyár közepéig érhetők el!

A csokrok mérete kb 20-30 cm közöttiek, formára pedig kerek tömörebb vagy kerek, de laza csokrokat készítünk. Természetesesen az egyedi elképzeléseket is igyekszünk teljesíteni, tehát, ha valami ezektől eltérő csokorra vágysz abban is segítünk!

Menyasszonyi csokor

Vőlegény kitűző

A vőlegény kitűzőt általában olyan virágból készítjük, ami passzol a menyasszonyi csokorhoz, ez lehet rózsa vagy valamelyik , a menyasszonyi csokorban is megjelenő virág, pl: frézia, boglárka.

A méretük kb 10 cm és könnyedén feltűzhető az öltöny hajtókájára.

Sokszor hallom , hogy a fiúk nem szeretnének virág kiegészítőt, pedig valójában ezzel az apró megkülönböztetéssel kiemeljük őt a férfiak közül , hogy Ő az, aki a menyasszony oldalán fog állni és örök hűséget fog neki esküdni neki.

Szerintem legyetek bátrak fiúk és büszkén viseljétek ti is a nagy napon!

Szülőköszöntő csokor

A szülőköszöntés a szertartás részeként egy nagyon kedves és megható pillanat, amikor is megköszönitek a szüleiteknek, hogy ott állhattok a nagy napotokon.

Ehhez nyújtunk nektek segítséget csodaszép virág kiegészítők formájában, amit átadhattok nekik a megfelelő pillanatban.

A csomagjaink kettő, kerek vagy nyújtott 5-7 szálas, az esküvő színeihez passzoló virágokból készült csokrokat tartalmaznak. A csomagoknál a másik választható opció, a praktikus virágdoboz, amiből kettő található a csomagokban. Ezeket 20 cm átmérőjű dobozokba, szintén az esküvő színeihez passzoló virágokból készítjük el.

Dobó csokor

A csomagunkban található dobó csokor egy kisebb, pár szál virágból álló változata a menyasszonyi csokornak! Ennek eldobása egy külön kis része szokott lenni az esküvőnek, ahol a hajadonok “versengenek”a csokorért, aki pedig elkapja az a hír járja, hogy ő lesz a következő menyasszony. Divatos manapság, hogy a dobó csokor 2- 3 mini csokorból áll össze, így egyszerre több lányt is meglephettek vele. Ha ilyesmiben gondolkoztok, azt is elkészítjük!

Asztali dísz

Az asztali dísz elsősorban a vacsoránál jelenik meg az esküvőtökön, aminek a funkciója, hogy kiemeli a többi asztal közül a tiéteket. Azt szoktuk javasolni, ha külön helyszínen van a szertartás például egy házasságkötő teremben, akkor arra az asztalra is feltehető, majd azután áthelyezhető az étteremben a fő asztalra. Ez a virágdísz, egy kb 40-50 cm hosszú ovális dísz, amit szintén olyan virágokból készítünk el, amelyek passzolnak az esküvő egyéb dekorációjához.

Rendelés menete

1.

Ajánlatkérés

Töltsd ki és küldd el a weboldalon található űrlapot. Ezután mi felvesszük veletek a kapcsolatot.

2.

Megbeszélés

Amennyiben szeretnéd személyesen, vagy telefonon átbeszéljük az elképzeléseket, színeket, vagy formákat. Ha inspirálódni szeretnél, küldünk ötleteket.

3.

Foglalás

A csomagok árának a 30%-át foglalóként kell megfizetni a megrendeléskor, a fennmaradó összeg pedig elvitelkor vagy a kiszállításkor kerül rendezésre.

4.

Átvétel

Budapesten belül házhoz, vagy helyszínre is tudunk szállítást vállalni. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni, úgy üzletünkben a megbeszélt időpontban megteheted.

Csomagok

Mini esküvő “kicsi” csomag

Ára: 45000
  • 1 menyasszonyi csokor
  • 1 vőlegénykitűző
  • 2 szülőköszöntő csokor vagy virágbox

Mini esküvő “nagy” csomag

Ára: 65000
  • 1 menyasszonyi csokor
  • 1 dobó csokor
  • Ajándék: 1 vőlegénykitűző
  • 2 szülőköszöntő csokor vagy virágbox
  • 1 asztali dísz

Referenciák

Rendelés

Gyakran feltett kérdések

Ha aznap nincsen az esküvő előtt fotózása a párnak, akkor minél később kerüljön elszállításra a virág, azért mert nálunk az üzletben hűvös van és szakszerűen tudjuk tárolni a virágokat, így tovább frissek maradnak nektek. Ha fotózás van , akkor természetesen számoljátok hozzá azt az időt is, és úgy kalkuláljátok ki mikor jöttök a virágokért.

Természetesen nem. A lényeg, hogy az illető hozza magával a megrendelésről szóló papírt.

Igen vízbe kell tenni, de elég ha csak az alja ér vízbe, ügyelve arra, hogy a száron lévő szalag ne legyen vizes.

Igen azok, mert vizes tűzőhabba tesszük, ami által tartósabbak lesznek, főleg egy forró nyári napon.

Nem javasolnánk ezt a megoldást, mert főleg egy forró nyári napon, már nem tudjuk biztosan garantálni, hogy az esküvő napján is ugyan olyan képet mutatnának a virágdíszek mintha aznap készülnének el.

Nem lehet megváltoztatni a taralmukat, de a csomagon felül tudtok még kérni plusz virág kiegészítőket is. Pl: koszorúslánycsokrokat, kardíszeket, további kitűzőket, hajdíszt, fejkoszorút.

Itt a virágot egy apró kapcsos tartóra rögzítjük, amit fel lehet tűzni az öltöny hajtókájára! Létezik mágneses verzió is ebből, ha nem akarjátok tűzni. De olyan megoldás is elő szokott fordulni, hogy a virágot csak az öltöny kis zsebébe teszik bele.